Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'excessiu nombre de polítics a Espanya

Imagen de una sesión plenaria del Senado.

Imagen de una sesión plenaria del Senado. / JOSÉ LUIS ROCA

Quan la Unió Europea ens va advertir de la crisi d'Espanya i ens va ajudar econòmicament amb el deute, igual com va fer amb Grècia, ja ens va advertir de l'excessiu nombre de polítics a Espanya.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Alemanya va ser un dels països que més ens ho va evidenciar, així com la necessària reducció del seu nombre. Poc o gens de cas se n'ha fet. Continuem amb el mateix i excessiu nombre de polítics a Espanya. És obvi i se sap, i, sobretot, ho saben els altres països.

Cada vegada que hi ha col·lectius que demanen les reivindicacions de sous justos i condicions de treball més justes, penso en els sous dels polítics i en les seves pensions, moltes d'elles vitalícies.

En cap moment no ha sortit dels afortunats la proposta, ni encara menys la determinació, de canvia la situació; és a dir, fer-la més semblant a l'europea. Però clar, en ser ells els qui governen i decideixen, ja s'entén que el canvi no els sortiria a compte.

Participaciones de loslectores

Másdebates