Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'espectacle no massa edificant dels partits independentistes

Manifestación por la independencia en la Diagonal

Manifestación por la independencia en la Diagonal / LLUIS GENE (EFE)

És molt trist veure ara mateix i en directe la desunió i la poca elegància entre els mateixos partits independentistes a l'hora de confeccionar les llistes. Estan fent un espectacle més aviat poc edificant i que fa apartar la gent d'aquest país que té un concepte digne i noble de la política. La majoria de partits polítics de casa nostra s'han convertit aquests dies en un circ. Es fa molt evident que, per damunt de les idees i de les iniciatives, predomina la lluita pel poder; i em fa tot l'efecte que poca cosa més, per molt que es parli d'ideologia.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Després del que va passar ja fa més d'un any, a part dels més recalcitrants, penso que tot plegat va inexorablement de baixa. Els ciutadans veiem les baralles internes entre els partits, que no deixen en molt bon lloc els seus protagonistes.

Jo, personalment, estic totalment decebut de com es porta tot políticament parlant, i fins i tot diria que enganyat. S'ha jugat amb les il·lusions més íntimes de molta gent i el que s'ha aconseguit finalment és fer un espectacle que ens va allunyant cada dia més.

De totes maneres, penso que no deixa de ser contradictori que després del 155, dels presos polítics, de l'actual judici, del rebuig institucional a la Monarquia, de tot el que ha passat, i amb una ofensiva generalitzada contra l'Estat espanyol per part dels més intransigents independentistes, resulta que finalment els diners d'aquest mateix estat són prou llaminers, interessants i bons perquè hi hagi empentes per anar a les llistes.

Jo gairebé diria que tot plegat és psicodèlic i digne d'un estudi en profunditat del comportament humà!

Participaciones de loslectores

Másdebates