Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Les oposicions de Justícia podrien vulnerar la legislació europea per partida doble"

Entrada del Tribunal de Justicia de la UE, en Luxemburgo.

Entrada del Tribunal de Justicia de la UE, en Luxemburgo. / JULIEN WARNAND (EFE)

Les properes oposicions de Justícia convocades per la tardor i principis de l'any vinent (segons les tres categories de gestió, tramitació i auxili per a tot l'Estat espanyol, però territorialitzades) en el cas de Catalunya podrien vulnerar la legislació europea per partida doble. Aquest fet podria esdevenir un frau de llei en aquest sentit.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Per una banda, s'està pendent de la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea de Luxemburg sobre la qüestió que interins que fa més de tres anys que estan en un mateix lloc de treball haurien de convertir-se en fixes (aquesta sentència seria anunciada el 5 de setembre vinent i les conclusions escrites el pròxim mes de desembre).

Per una altra banda, perquè podrien vulnerar la Carta Europea de les llengües regionals i/o minoritàries. Atès que la valoració del coneixement català és irrisori, qualsevol llengua estrangera, com per exemple el danès, està més valorada que la llengua pròpia de Catalunya.

Tot això ho considero molt injust i fraudulent.

Participaciones de loslectores

Másdebates