Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Compartim moments, aquestes festes, amb aquells que estan amb nosaltres

Cena de Navidad

Cena de Navidad

Ara s'acosta Nadal i amb ell l'alegria, la innocència i la nostàlgia. L'alegria de poder compartir uns dies de la nostra vida, siguin els que siguin, amb la gent que estimem i habitualment viu més lluny del què ens agradaria. La innocència dels menuts que veuen (encara que, per desgràcia, no tots) els seus somnis fets realitat durant les nits més màgiques de l'any i també la nostàlgia de recordar els que ja no hi són; els que falten a la taula, aquells amb qui havíem pogut compartir aquestes dates tan assenyalades i que sempre trobarem a faltar.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El mes de desembre també implica moltes coses per tots. Uns treballant més del compte, d'altres gastant per damunt de les seves possibilitats i alguns sense tenir ningú amb qui compartir aquests moments tan especials o passant llargues estones als hospitals (ja sigui com a pacients o acompanyants).

Sóc optimista de mena, per tant, emplaçaria a tothom que pot a gaudir de la millor manera possible aquests dies. A gaudir de la seva gent - i recordant els que no hi són- però, sobretot, compartint moments inoblidables amb aquells que encara podem veure i tocar. Són temps de retrobar-nos amb amics estimats, amb somriures sincers i de tenir l'ànima plena d'amor i esperança per a tots aquells que no ho passaran bé.

Participaciones de loslectores

Másdebates