Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Les escultures de Subirachs i Fenosa junts

JOSEP MARIA SUBIRACHS: Gasull no recuerda cuándo tomó la instantánea, pero sí su cariño por Subirachs y lo injustamente maltratado que fue con la Sagrada Família.

JOSEP MARIA SUBIRACHS: Gasull no recuerda cuándo tomó la instantánea, pero sí su cariño por Subirachs y lo injustamente maltratado que fue con la Sagrada Família. / Martí Gasull

Josep Maria Subirachs i Apel·les Fenosa van ser dos grans escultors, l'obra dels quals ara podem veure en dues exposicions prop de Girona, al D'Or Museum, a Sant Julià de Ramis, situat en el castell restaurat per l'Estudi Fuses-Viader. Tant les escultures d'un com de l'altre es van poder trobar espaiades al segon pis dedicat a sala d'exposicions temporals. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Del primer, s'hi pot contemplar un gran nombre d'obra escultòrica, però també d'obra gràfica. Molta no és de la més coneguda i per això val la pena la visita. Del segon, en destacaria els documents escrits, gràfics i fotogràfics, que ajuden a entendre la seva obra. A la mostra es fa explícit com Picasso va ajudar Fenosa a poder fer el seu art. Les dues exposicions han comptat amb la col·laboració de l'Espai Subirachs i de la Fundació Apel·les Fenosa, d'aquí la gran quantitat d'objectes exposats.

Visita que es fa mentre, a través de les parets de les sales, que són de vidre, et permet de contemplar una vista única: les restes de les muralles del castell i el paisatge gironí des d'una certa altura.

Participaciones de loslectores

Másdebates