Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Les dones ens mereixem ser escoltades, respectades i lliures"

Manifestación contra la violencia de género conovcada por la ’Xarxa de dones feministes contra la violencia’. 

Manifestación contra la violencia de género conovcada por la ’Xarxa de dones feministes contra la violencia’.  / ADRIANA DOMINGUEZ

Crec que és el moment ideal per fer reivindicacions contra la violència de gènere i les violacions. Cada dia al món hi ha 137 dones que són violades o maltractades psicològicament i físicament, i això és indignant.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Indignant és el fet que els pares d'una noia li hagin de dir a la seva filla com ha d'anar vestida i amb quines persones s'ha d'ajuntar per por que sigui violada, i en canvi els pares dels nois no els hi diguin als seus fills que "no vol dir no".

Però clar, si l'Estat ho posa tan fàcil, com volem que no hi haguin violacions. L'Estat és capaç de deixar lliure a un home que ha violat a una dona, perquè considera que és abús. Ara què passa, que abusar d'una persona no és cap delicte però expressar una opinió sí? Ridícul.

Les dones ens mereixem ser escoltadesrespectades i lliures. Ens mereixem anar com vulguem i amb qui vulguem sense tenir por de res.

Les dones no mereixem ser maltractades per les nostres parelles i tampoc mereixem tenir por de dir res a ningú pel que diran. Per què si un noi està amb moltes noies és el millor i si és una noia qui està amb molts nois és tot el contrari?

Ara demano: Tan difícil és regalar roses en comptes de cops de puny? Tan difícil és dir coses boniques en comptes de menysprear? Tan difícil és fer una abraçada en comptes de clavar ganivets?

Segurament no, no és gaire difícil, però fins que no hi hagui un canvi a escala social i estatal, per desgràcia, això no canviarà.

Participaciones de loslectores

Másdebates