Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Les cues per veure les exposicions de Jaume Plensa

Jaume Plensa, este jueves, en el Macba, ante su obra ’Glückauf?’, una cortina de letras de hierro con la Declaración Universal de los Derechos Humanos.   

Jaume Plensa, este jueves, en el Macba, ante su obra ’Glückauf?’, una cortina de letras de hierro con la Declaración Universal de los Derechos Humanos.    / RICARD CUGAT

Hi ha cues per veure les exposicions de Jaume Plensa. Poques vegades n'havia vistes tantes com ara al MACBA. Tot i que ja fa molts anys que treballa com artista, tal com demostra aquesta retrospectiva de tant anys ara al MACBA, Plensa atrau perquè cada cop és més reconegut arreu. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

També hi ha moltes persones que volen veure les seves escultures de caps de dona al Palacio de Cristal de Madrid. Les tres grans escultures que formen el conjunt 'Invisibles' estan envoltades de gent a totes hores.

Però l'obra de Plensa que més m'ha impactat últimament és l'escultura 'Júlia' que es troba a la plaça Colón de Madrid. Així, tal com va passar quan es va posar l'escultura 'Carmela' davant del Palau de la Música de Barcelona, aquesta monumental escultura blanca atrau les mirades de tots els que la busquen o hi passen per davant.

Està exposada en un espai on es pot veure bé la seva silueta blanca retallada pel blau del cel, fet que fa que es pugui valorar encara millor.

Participaciones de loslectores

Másdebates