04 jul 2020

Ir a contenido

Les conseqüències d'eliminar les zones d'aparcament lliure prop dels hospitals

Lluïsa Bertran

Un agente controla una zona azul en Barcelona.

Un agente controla una zona azul en Barcelona. / JOAN PUIG

Referent a la intenció de l'Ajuntament de Barcelona de fer desaparèixer totes les zones d'aparcament lliures de pagament, em preocupa si realment han pensat en les conseqüències d'una decisió com aquesta.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

A la zona de la Vall d'Hebron, concretament, hi ha zones gratuïtes. Ha pensat la regidora de mobilitat com s'ho faran els familiars de pacients de l'hospital? Sap que el barri està ple de zona verda pels residents? Que el pàrquing del centre és petit i car? Que les zones verdes o blaves només permeten dues hores? Els familiars han d'estar sortint cada dues hores a buscar un altre lloc per aparcar, afegint al seu neguit personal el fet que potser la grua ja se'ls ha endut el cotxe per passar-se de l'hora?

A més, ha pensat que els familiars potser no poden assumir una despesa diària mentre dura l'ingrés del malalt? Creu la regidora que tothom ve de Barcelona ciutat? És a dir, sap que l'hospital acull persones de tot Catalunya? Per contra, tenim una xarxa de transport públic que permeti accedir-hi fàcilment? 

Veig un afany recaptatori que no té en compte res més. Que es pensi bé la decisió l'Ajuntament. No seria la primera vegada que s'equivoca i després no sap com sortir-se'n.
 

Participaciones de loslectores

Másdebates