Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'elegància de l'exposició 'L'art del torn. Ceràmica d'Esteva Casellas'

Conjunto de cerámica campaniforme.

Conjunto de cerámica campaniforme.

Aquest mes de febrer, a l'Espai dels Amics del Museu d'Art de Girona, es pot visitar l'exposició "L'art del torn. Ceràmica d'Esteva Casellas" .

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'exposició mostra peces estilitzades i d'una gran elegància que tenen connotacions de la cultura grecoromana fetes amb un torn de forma tradicional. Cada peça mostra una gran sensibilitat per la forma i l'acabament de la textura donada. És curiós com s'ajuda de cera d'abella per polir-ne algunes. Cada peça de fang s'ha convertit en una petita obra d'art única gràcies a les seves mans, que controlen el torn, i gràcies, també, a la seva manera d'entendre la ceràmica, tot donant-li un acabament agradable a la vista i al tacte.

En un món on es tendeix, poc a poc, a fer-ho tot de forma impersonal i on ja tenim impressores de tres dimensions que poden reproduir volums, saber i gaudir de les obres d'art fetes amb torn com aquestes ens porta a pensar que la tradició es manté a través de certes persones que la cultiven.

Participaciones de loslectores

Másdebates