Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'editorial de 'The Times' i la superestructura espanyolista

Juez Marchena. Juicio del ’procés’.

Juez Marchena. Juicio del ’procés’. / EFE TV

El passat 1 de febrer de 2019, el diari anglès de centredreta 'The Times' va publicar un editorial molt contundent sobre Catalunya i els presos polítics catalans en què esmentava l'expressió en anglès "Spanish Inquisition". Per altra banda, un altre diari britànic molt defensor de l'economia de mercat, el 'Financial Times' -un diari de color salmó de l’elit econòmica europea-, també parlava molt malament de l'Estat espanyol.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És curiós que siguin els diaris britànics més conservadors, i també l'anomenada "popular press" de dretes, com el 'Daily Mail', els que critiquin contundentment la superestructura espanyolista.

Jo crec que al Regne Unit es pot ser conservador, liberal, verd, laborista o independent, però, per damunt de tot, la gent i la premsa són demòcrates. Cal recordar allò de democràcia anglesa, educació francesa i cultura italiana.

Participaciones de loslectores

Másdebates