Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"A la lectora 'catalana i militant socialista': Incendiaris són els que no s'ajusten a la legalitat"

La pancarta con el lema ’Catalunya, nou estat d’Europa’ encabeza el inicio de una de las marchas

La pancarta con el lema ’Catalunya, nou estat d’Europa’ encabeza el inicio de una de las marchas / CARLOS MONTAÑES / Barcelona

Voldria respondre a la carta "Como catalana y militante socialista, les pido a dirigentes y exdirigentes que no sean incendiarios". 'Incendiaris' són els que no s'ajusten a la legalitat i fan el que els passa per l'Arc del Triomf i es vanten de burlar la Constitució. 'Incendiaris' són els que per aconseguir uns vots posen en qüestió el país sense cap interès més que el partidista i personal. Els exdirigents del seu partit, al qual no milito, però sí simpatitzo, tenen el dret d'expressar les seves opinions i perquè són fidels als seus principis estan en contra del que es pretén fer.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La nova fornada d'alguns dirigents socialistes té molt a desitjar i, comparativament, no hi ha color amb els antics. Parla de "passar pàgina", sí d'acord però, volen ajudar els secessionistes a reflexionar i acceptar les normes que entre tots hem acceptat? No, senyora, són a la mateixa tessitura, a més de sorpresos per la sort que els ha tocat. Pensen reconèixer la seva il·legalitat, encara que se'ls suposi legitimitat? No, senyora, consideren que en són víctimes. Però parlem clar, no oblidem que els independentistes són un terç o poc més de la ciutadania catalana i en descens, només els seus 'líders' i altres persisteixen continuar per aquest camí.

D'altra banda, malgrat el xoc del que va passar a Catalunya, la cosa es porta bé. Hi ha qui els interessa que la imatge que es dona és que estem en constant confrontació; hi ha hagut de tot, però s'ha exagerat força.

Participaciones de loslectores

Másdebates