Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'arquebisbe de Barcelona hauria de predicar amb l'exemple

El cardenal Joan Josep Omella en la sede del Arzobispado de Barcelona, en el 2016.

El cardenal Joan Josep Omella en la sede del Arzobispado de Barcelona, en el 2016. / JULIO CARBÓ

Llegeixo bocabadat la notícia -que he llegit dues vegades perquè em semblava increïble- que tot i que el Procicat recomanà la suspensió d’una cerimònia en record de les víctimes de la covid-19 a la basílica de la Sagrada Família, paradoxalment l'arquebisbe Omella decidí celebrar-la igualment, passant per alt que els assistents congregats a la cerimònia podrien contaminar-se amb el sinistre virus.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És oportú recordar que Joan Josep Omella va ser l'inductor de l'enfrontament entre Catalunya i Aragó en relació a la propietat de les obres de l'art sacre del Museu de Lleida Diocesà i Comarcal, i les del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), quan era primer bisbe de la diòcesi de Barbastre -¡enfrontament que segueix justificant l'avui arquebisbe de Barcelona!-. És evident que l'arquebisbe no pot actuar a la babalà a si l'encerto l'endevino i és una obvietat que ha de ser d'allò més conseqüent amb la seva responsabilitat eclesial i predicar amb el bon exemple...

 

Participaciones de loslectores

Másdebates