Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'anhel de llibertat llasta la socialdemocràcia sobiranista catalana

En els últims 25 anys, el partit per la independència ha estat ERC. El partit majoritari a la Generalitat, però, ha estat Convergència.  Tot plegat en una societat que ha tingut i té com punt central ideològic la socialdemocràcia.

Entretodos

Hablemos de política

Publica un post sobre la situación política actual y lee las opiniones de otros ciudadanos

Ara, una candidatura heterogènia amb al senyor Mas, un polític liberal, de presidenciable -Junts pel Sí- ha fet un bon resultat, però  no ha obtingut l'abast democràtic que s'esperava. No poden tots sols  investir president. I la CUP, interpretant els resultats, no demana un president  i unes polítiques anticapitalistes, sinó socialdemòcrates.

Sembla com si des de l'esquerra d'Esquerra s'estigués fent una  funció que històricament pertocava a ERC, la d'explicitar els factors  socials al costat dels nacionals. Al meu parer, un pes excessiu de  l'anhel de llibertat en el si d'Esquerra ha llastat fins ara la socialdemocràcia sobiranista catalana i és la raó principal per la qual ara calen aquests equilibris sorprenents entre anticapitalistes i lliberals.

Participaciones de loslectores

Másdebates