Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'anglès com a eina per internacionalitzar el missatge independentista

Estelades y una bandera de España en la grada.

Estelades y una bandera de España en la grada. / JORDI COTRINA

Des d’algunes veus i opinions unionistes es pretén desqualificar el sobiranisme català perquè fa servir la llengua anglesa per irradiar el missatge independentista. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No hi ha dubte que la llengua de Shakespeare és actualment la lingua franca d’Europa i al món snecer. És un instrument imprescindible per comunicar i internacionalitzar qualsevol missatge polític i social.

Això no vol dir que el català no hagui de continuar essent la llengua pròpia de Catalunya, la llengua comuna que ens ha de garantir la cohesió social de casa nostra.

Per altra banda, la realitat, com a potent eina, de cara al turisme i al sector exportador, hauria de venir complementada per dues excepcions, la llengua de Molière i la llengua de Goethe.

En l’ámbit territorial de Catalunya tenim, com a mínim, tres comarques -l’Alt Empordà, la Cerdanya i la Vall d’Aran- en què la llengua exterior potent és la llengua francesa.

Participaciones de loslectores

Másdebates