Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

L'amistat, a debat!

Francesc Orella, en una imagen de ’Merlí’.

Francesc Orella, en una imagen de ’Merlí’.

Moltes persones pensen que el que cal és tenir diners, moure’s amb certa transgressió o desentendre’s dels altres, posant en pràctica aquell principi: “que cadascú faci el que vulgui”. No deixa de ser indiferència i –segons alguns- més aviat allunya de la veritable felicitat que no pas hi condueix. O potser no. Ho debatem?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quasi tres-cents preuniversitaris gironins planten cara anualment a la superficialitat en la preparació i l’experiència de la Jornada de Filosofia de Girona. Enguany s’arriba a la 10a edició i és un motiu per felicitar-nos-en.

El proper divendres, dia 14, els estudiants de 2n de Batxillerat de sis Instituts, es trobaran – amb fòrums, ponències, comunicacions i actuacions artístiques incloses – per debatre “Amistat, per a què”.

A Girona, a la Universitat primer, i després a l’Auditori de La Mercè: més que mai, la filosofia és ben viva, especialment entre els millennials, el nostre futur.

Participaciones de loslectores

Másdebates