03 jul 2020

Ir a contenido

"L'afecte d'un avi cap al seu nét és del més pur i bonic que existeix"

Vicky Población

Los abuelos son los héroes de la conciliación familiar y laboral de muchos padres.

Los abuelos son los héroes de la conciliación familiar y laboral de muchos padres. / ALBERT BERTRAN

No és sorprenent dir que les generacions actuals viuen amb un excés d'activitats, sigui per estudis, treball o altres quefers de la vida quotidiana que fan que disposin de menys temps per estar amb la família.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Hi ha persones que no han tingut l'oportunitat de conèixer els seus avis, però n'hi ha d'altres que tenen la sort de poder passar petites estones amb ells i d'enriquir-se de la saviesa i de l'amor que els ofereixen.

Gran part de la meva família viu a Veneçuela, entre ells els meus avis. Els veig molt de tant en tant, però quan això és possible intento passar la major part del temps amb ells. Cuinem, reparem coses, m'expliquen alguna aventura de la seva joventut i compartim reflexions.

Aquests són els moments que fan que m'adoni que els avis són un pilar fonamental en la vida de totes les persones, i que el benefici és mutu: l'afecte cap a un nét és d'allò més pur i bonic que existeix, però els avis també es nodreixen emocionalment quan els tornem aquest amor incondicional.

Si tens la sort de tenir els teus avis, aprofita al màxim tot el temps que els hi puguis dedicar, perquè algun dia voldrem reviure totes aquestes experiències i serà massa tard.

Participaciones de loslectores

Másdebates