27 sep 2020

Ir a contenido

"La vellesa, les malalties i els cuidadors no tenim lloc en aquesta societat"

Marta Torruella Barraquer

"La vellesa, les malalties i els cuidadors no tenim lloc en aquesta societat"

ARCHIVO / FERRAN NADEU

Com a cuidadors i cuidadores estem dolguts. No és just que tot el camí haguem d’afrontar-lo sols, amb un sentiment d'amargura, amb un sentiment d‘angoixa, sense tenir dret a un salari, sense tenir dret a una seguretat social, de cara el nostre futur.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Ni la vellesa, ni les malalties, ni els cuidadors estan contemplats en aquesta societat; ningú parla d‘espais públics, de gestió pública, per a gent gran; ningú se‘n fa càrrec d‘una persona que neix amb una malaltia (tret del seu propi cuidador familiar).

Parlem de política, parlem de futbol, parlem de mil temes, però cap d‘ells tracten la problemàtica social en què ens trobem els cuidadors; cap d‘ells tracta la soledat de la vellesa, cap d‘ells tracta la dificultat d’haver de seguir endavant sense cap mena de contemplació social.

Des de l'associació hem fet tallers, trobades, xerrades; mirem de fer-nos costat d ‘una manera o altra, seguim i seguirem endavant amb la finalitat de trobar una resposta a la nostra situació, una resposta a totes aquestes dificultats i mancances que ens acompanyen cada dia.

Us convidem a què ens conegueu, a què sapigueu qui som, què ens mou i què és el que volem.

Podeu dirigir-vos a nosaltres a través del nostre e-mail: cuidadorbcn@gmail.com. Podem intentar-ho, cuidadors, cuidadores: quants més siguem, millor! El més important és seguir endavant, no abandonar mai ni donar-ho per perdut.

Participaciones de loslectores

Másdebates