Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La 'síndrome Pinocchio' de PP i C's

bLANCANIEVES  Y LOS SIETE ENANITOS 1937 pinocho 1940 FANTASÍA 1940 DUMBO 1941 bAMBI 1942 CENICIENTA 1950_MEDIA_5

bLANCANIEVES Y LOS SIETE ENANITOS 1937 pinocho 1940 FANTASÍA 1940 DUMBO 1941 bAMBI 1942 CENICIENTA 1950_MEDIA_5

Francament, estic molt tip de sentir mentides. L'escalada demagògica creix en proporció directa a l'absència de credibilitat dels de sempre, perquè el seu argumentari es fonamenta en la mentida, la difamació, la desqualificació i l'insult.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

De respecte a l'adversari i constructivisme, ni parlar-ne! De fet, són analfabets en aquesta matèria. Si per cada mentida que diuen augmentés la longitud del seu nas, molts dels que es dediquen a la política, serien un clon de Pinocchio.

És ofensiu i inadmissible el desvergonyiment de certs individus, que no nomenaré perquè la llista seria massa llarga, que apareixen en les hemeroteques dient el contrari del que actualment prediquen; són els que s'han venut la dignitat per un càrrec, en alguns casos, gairebé vitalici.

Puc entendre les discrepàncies ideològiques, però no la mentida sistemàtica per fomentar la crispació i per justificar tot allò que la realitat desmenteix. En aquesta activitat, C's i PP encapçalen el rànquing.

Pierre Corneille (1606-1684) deia: "S'ha de tenir bona memòria, després d'haver mentit". Ben segur que aquesta frase del dramaturg francès casa a la perfecció amb aquesta fauna pseudopolítica a la qual faig referència, que d'haver viscut al segle XVII, probablement li haurien inspirat algun personatge per a les seves obres, 'El mentider', per exemple.

Participaciones de loslectores

Másdebates