Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La salut ocular en èpoques digitals: "Cal prendre's un descans"

Una chica consulta la aplicación en su teléfono móvil de Instagram.

Una chica consulta la aplicación en su teléfono móvil de Instagram.

Recentment ha sorgit una nova preocupació arran de la gran exposició a les pantalles que fem en el nostre dia a dia: la llum blava. En els últims mesos s'han difós les conseqüències negatives per a la nostra vida i el descans nocturn que té la llum blava, i són moltes les solucions que circulen avui dia. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Algunes d'elles són, per exemple, apartar la mirada durant un segon de les pantalles o intentar no abusar dels dispositius electrònics a la nit. Malgrat tot, cal ser realistes: sovint no portem a la pràctica aquests consells.

Moltes empreses opten per comercialitzar productes que intenten mitigar els efectes de la llum blava. Sabem que mantindrem la mirada sobre pantalles digitals força estona, sigui treballant, estudiant o relaxant-nos.

Per tant, em sembla interessant poder tenir l'opció d'adquirir una solució pràctica, com poden ser ulleres que bloquegen aquesta llum. Això no ens pot fer oblidar que existeix un món més enllà del món digital, i cal prendre's un descans a la feina o estudiant, per tal de tenir cura de la nostra salut.

Participaciones de loslectores

Másdebates