Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La por del menyspreu

El todavía presidente de EEUU, Donald Trump.

El todavía presidente de EEUU, Donald Trump. / CHRIS KLEPONIS (ZUMA PRESS)

Un cop desestimat el penúltim intent per anul·lar la victòria de Joe Biden a Pennsilvània, la batalla legal de Donald Trump està en decadència. Malgrat tot, ell segueix ferm i mostra absoluta negació per iniciar el traspàs de poders de forma pacífica. I és justament aquesta última paraula la que genera malestar quan pensem en el canvi de color de la Casa Blanca. Segons dades oficials, s'han venut més de 19 milions d'armes als Estats Units en els últims set mesos. Moltes d'elles a organitzacions d'ultradreta que compten amb el suport de Trump, sempre disposat a encoratjar la seva ira, fins i tot demanant que es mantinguin a l'espera. Què podem esperar que passi als carrers?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Algú que desprèn narcisisme en el seu màxim esplendor, que destitueix el seu director de ciberseguretat per defensar que aquestes eleccions han estat les més segures de la història del país, que mira amb menyspreu com s'allunyen vells amics republicans d'alta volada, de què serà capaç? Fins on arribarà el poder del seu compte de Twitter? El menyspreu no és només amb els seus, és amb el concepte de democràcia i de legalitat, està per sobre de tot. Sovint penso en aquella frase que em deia el meu pare: "Si fa això als seus amics, que li farà als altres?"

Participaciones de loslectores

Másdebates