Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La pèrdua de dignitat de la gestació subrogada

Barriga de una embarazada

Barriga de una embarazada / El Periódico

Tenim quatre filles i totes, des del primer moment de l'embaràs, exerceixen, valoren i gaudeixen de la maternitat dels dos fills que tenen cadascuna.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El debat i la pressió sobre la legalització de la gestació subrogada, que no és més que un eufemisme del ventre de lloguer, em fa molta pena, i crec que suposa, si s’aconsegueix, una pèrdua de dignitat pel fet, entre d'altres, de comercialitzar amb el cos de la dona.

Es això ser propietària del cos, com s’argumentava pel dret a l’avortament? No és això una nova prostitució? Es parla ja d’encàrrecs per internet, hi ha fires especialitzades, col·lectius de dones als EEUU que s’hi dediquen  ('granges', com ja ha dit algun mitjà). Els enviaran aviat per missatger?

És molt comprensible el desig de ser mare o pare per altres camins o mètodes alternatius, però n'hi ha que són més dignes per les mares i també pels fills.

Participaciones de loslectores

Másdebates