Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La Marató, una victòria col·lectiva com poques

Dani Jiménez (’Dinàmiks’), con Helena Garcia Melero, en ’La Marató’ del 2017.

Dani Jiménez (’Dinàmiks’), con Helena Garcia Melero, en ’La Marató’ del 2017. / Domenec Fernandez

Avui han donat la xifra final que ha recaptat La Marató de TV-3,La Marató que ha estat de 9.758.075 d'euros. És absolutament impressionant com en un territori de poc més de 7 milions d'habitants podem aconseguir aquests nivells de donació.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Que som un poble solidari és una tradició que ens ve de lluny, però el cas de La Marató és un fenomen que ens dignifica com a ciutadans. A mi, personalment, hi ha poques coses que em mereixin més respecte d'un poble que veure com és solidari de manera generalitzada amb una causa o amb un altre poble.

Vaig sentir dir un cop que programes com La Marató de TV-3 són un fracàs de l'Administració pública, ja que la finalitat de les donacions era pagar projectes que haurien d'estar finançats per la Generalitat de Catalunya. Sense treure l'obligació de la Generalitat de garantir una atenció mèdica de qualitat a tothom que ho necessiti, per a mi La Marató és una victòria col·lectiva com poques en tenim.

Participaciones de loslectores

Másdebates