Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La incertesa actual ens obligarà a deixar la rigidesa i aprendre a improvisar

Colegio cerrado.

Colegio cerrado. / EUROPA PRESS

La situació actual ens força a no planificar. Alguns no sabem quan tornarem a treballar, no sabem quan els nens reprendran les classes a l'escola, desitgem amb poques esperances poder anar a la platja aquest estiu o poder fer el viatge a Xile que tenim planejat des de fa mesos. Fins i tot, en certs moments, no sabem quan tornarem a tenir paper de vàter!

Entretodos

Aquesta parada mundial ens força a no planificar. O a replantejar. Projectes que s'han cancel·lat, canvis de plans a petita i gran escala, fills de pares separats que han de canviar règims de visites, persones grans en residències aïllades durant setmanes.

Veig tot això com un dominó en què les peces han caigut una darrere l'altra sense entrebancs. I el que ens passa és que estem acostumats a viure segons els nostres plans i la improvisació ens fa por. Esperem arribar a l'hotel que hem reservat i tenir la nostra habitació preparada, esperem anar a buscar els fills a l'escola i trobar-los puntuals amb un somriure d'orella a orella.

Potser el que podem aprendre d'aquesta situació és que la rigidesa ens frustra i desmotiva mentre que ser flexibles ens pot portar molt grates sorpreses!

Participaciones de loslectores

Másdebates