Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La importància de l'esport

Labores de puesta a punto de un gimnasio en la localidad italina de Castiglione della Pescaia.

Labores de puesta a punto de un gimnasio en la localidad italina de Castiglione della Pescaia. / JENNIFER LORENZINI (REUTERS)

Trobo molt curiós que s'hagin tancat els bars (diuen que per 15 dies, no crec que sigui veritat) i segueixin oberts els gimnasos. És certa la importància de l'esport per mantenir el cap en ordre durant aquests dies tan difícils. Però em sembla una bestiesa que es pugui fer esport en equip encara que no hi hagi competicions amateurs. Per exemple, no crec que un equip de basquet hagi deixat d'entrenar i quan juguen ho fan sense mascareta. A l'equip són més de 6 i quan fan una entrada, per exemple hi ha contacte, es pot contagiar el coronavirus.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No vull parlar ja de transport públic o de quan les discoteques estaven obertes, o les escoles ara mateix. Només amb l'esport veiem les incongruències d'aquesta crisi. Espero que passi aviat i ens en puguem riure dels nostres governants i de comentar les contradiccions en les quals quèiem com a societat. Jo de mentre faig karate amb 10 més i ni mascaretes ni res. I el gimnàs segueix funcionant. A mi m'agrada fer esport, però cada cop em fa més por anar a entrenar, però em va bé, m'airejo una mica. Espero no agafar la covid.

Participaciones de loslectores

Másdebates