18 sep 2020

Ir a contenido

"La fugida del rei emèrit és una vergonya per a la ciutadania"

Joana Raja

El rey Felipe VI y el rey emérito Juan Carlos I en una foto de archivo

El rey Felipe VI y el rey emérito Juan Carlos I en una foto de archivo / CHEMA MOYA (EFE)

Quina vergonya tot l’assumpte en torn la fugida del rei emèrit. Aquest marxa fent un comunicat on gosa parlar de dignitat, ell que va dir en un discurs que “la justícia era igual per a tothom” quan ja estava fins les celles de corrupció a base de centenars de millions cobrats, evadits o regalats a les amants.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

La Monarquia blindada per una Constitució que només es pot modificar per pagar el deute, però no per retirar la inviolabilitat-impunitat de què gaudeix la institució. I a sobre la fugida s’ha fet amb la complicitat del Govern “més progressista de la historia”, i Pedro Sánchez es burla quan es nega a donar determinada informació, com qui pagarà l’estada del fugat i altres detalls. És mes important defensar la institució tot encobrint un corrupte. I el soci de Govern, on estava? Diuen que no sabien res. De veritat? O son cómplices o son ignorats, com a tontos útils. Si no poden fer res mes, potser que ho deixin estar i tornin a l'oposició.

La Justícia? Ja veurem. No hi confio gens ni mica. Referèndum sobre la monarquia? No ho crec. Aquí només es busca blanquejar i mantenir una dinastia que va venir imposada per la voluntat d’un dictador, no ho oblidem. I al fons de tot estem els ciutadans (o els subdits) burlats i tractats com a imbècils. I una mica més lluny está el pobre Valtonyc, aquest sí, exiliat per cantar les veritats.

Participaciones de loslectores

Másdebates