Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La Diagonal no és pels cotxes

Imagen del Trambaix.

Imagen del Trambaix. / FERRAN NADEU

Qualsevol estranger que vingui a Barcelona i miri un mapa de transport públic pensarà que la unió dels dos tramvies per la Daiagonal ja està a punt de fer-se. De cap manera pot pensar que per un tema que sembla tan evident, aquí portem anys discutint sobre si sí o si no. Fins i tot un alcalde va fer una consulta popular i la va pedre (i la cadira).

Les aventages d'un tramvia que creui la ciutat són tant evidents que no cal tornar-les a explicar. Les pegues que posen els que estan en contre són senzillament que no podrien circular cotxes per la Diagonal. I què? Ja fa nolts anys que si et mous en vehicle privat per Barcelona saps que a la Diagonal no s'hi va.

La majoria dels conductors anem per Aragó o altres vies alternatives, que encara que facis volta és més ràpid. Per tant, oblidem-nos de la Diagonal per circular, que sigui només per tramvies, bicicletes, vianants i vehicles de repartiment.

Participaciones de loslectores

Másdebates