Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La deshonestedat d'Ada Colau

Ada Colau y el resto de ediles posan en la escalera del Ayuntamiento de Barcelona.

Ada Colau y el resto de ediles posan en la escalera del Ayuntamiento de Barcelona. / JORDI COTRINA

A les darreres eleccions municipals vaig votar a l'Ada Colau, tal com també ho vaig fer a les del 2015. Ara bé, veient el que va succeir en la constitució de l'ajuntament de Barcelona, me'n penedeixo absolutament, i si ara es tornessin a celebrar, òbviament no li donaria el meu suport. Com pot ser que un partit, suposadament d'esquerres, per aconseguir l'alcaldia de la capital de Catalunya, accepti els vots de dos partits que van recolzar el 155, i un d'ells, a més, pacti amb la dreta més extrema per aconseguir ajuntaments i parlaments autonòmics? Què ens hem begut l'enteniment?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Després de tot el que està passant amb els diferents pactes per constituir els ajuntaments de tot el país, m'adono que l'esquerra ja no és l'esquerra amb qui confiava i que la dreta cada vegada és més de dretes, apartant-se dels seus tradicionals valors conservadors. Pel que es veu, ara és més important considerar-se com a nacionalista català o nacionalista espanyol -ara se'n diu unionista-, que no pas ser d'esquerres o de dretes. En conseqüència, proposo que per exercir la política s'hauria de fer abans un curs d'ètica i aprovar-lo amb nota.

Participaciones de loslectores

Másdebates