Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Les 'batalles de galls' contribueixen a fomentar la cultura i la llengua"

El rapero Daniel Hernández, más conocido como Tekashi 6ix9ine.

El rapero Daniel Hernández, más conocido como Tekashi 6ix9ine. / AP / Luca Bruno

Volia aprofitar aquest espai per desemmascarar una opinió que hi ha molt sovint al voltat de les anomenades 'batalles de galls'. El passat 30 de novembre va tenir lloc a Madrid la competència més important de freestyle a nivell de llengua hispànica a tot el món.  

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Allà s'hi va viure una autèntica demostració d'enginy per part dels competidors, amb rimes relacionades amb temes actuals i d'alta rellevància mediàtica, des del 'procés' català fins a les protestes a Xile, passant per temes mediambientals o pel panorama futbolístic mundial.

D'aquesta manera, m'agradaria plasmar que el freestyle ja no és una afició que practiquen quatre gats que diuen el primer que els passa pel cap. Amb la demostració de nivell, coherència i presència de temàtiques rellevants que els competidors ofereixen avui en dia en les diverses lligues, molts la consideren com una disciplina que contribueix tant a la cultura com al desenvolupament de la llengua.

Participaciones de loslectores

Másdebates