Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"La companyia elèctrica m'està cobrant ara factures endarrerides que jo vaig reclamar"

Un operario revisa un contador de luz.

Un operario revisa un contador de luz.

La companyia de subministraments de llum i gas que tinc contractada em va emetre una factura el 3 de setembre 2019. La facturació és bimensual, i al novembre no vaig rebre cap càrrec. Aleshores em vaig posar en contacte amb ells: van prendre nota, diuen, però van anar passant els mesos i no em van cobrar la factura. Vaig optar per seguir trucant, i també contactar-los per internet, sense cap resultat.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Finalment, aquest febrer de 2020 m'han arribat les factures endarrerides (per ells, no pas per mi). Això sí, una amb data del 5/02/20 i l'altra del 6/02/20 que sumen un import de gairebé 250 euros, que fan trontollar les meves depeses mensuals, tenint en compte que actualment a casa meva entra només la meva nòmina, que no és precisament alta.

El que em sembla incomprensible és que no es pugui parlar amb ningú que entengui mitjanament la situació. L'atenció telefònica, en línia i el punt de servei són nefastos. Tampoc entenc que demani pagar les factures per termes i no em donin cap altra solució que callar i pagar la quantitat com ells vulguin, quan ha estat precisament un error seu. Si no puc acabar de passar el mes, continua sent el meu problema, sense oblidar que el punt final és: pagui o es tallarà el subministrament.

No sóc un robot i tampoc vull parlar amb robots. En definitiva: no vull que m'estafin descaradament. Ah! I és ben igual la companyia que sigui, totes funcionen igual.

Participaciones de loslectores

Másdebates