Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La coherència de Pedro Sánchez

Felicito al Sr. Sánchez perque m'ha sorprés gratament. Sincerament pensava que com molts altres politics jugava amb les paraules i que en el moment decissiu pactaria l'abstenció, peró ha demostrat coheréncia, responsabilitat i elegància al presentar la seva dimissió.

Entretodos

¿Qué opinas de la dimisión de Pedro Sánchez?

Envíanos tu opinión sobre la crisis del PSOE

No he estat mai afiliada a cap partiti polític peró crec en les persones i en la democràcia i el que ha pasat avui no en sembla gaire democràtic. Ha estat "una cacicada" que sincerament no esperava en un partit en teoría d'esquerres.

¿Qué està pasant a dins del partit? ¿Com ha pogut canviar tant Felipe González? Està fent igual que Aznar al PP. Ja ha pasat el seu temps , dediquis a jugar a escacs o anar a Mallorca amb el Inserso i deixi que les noves generacions lluïtin pels drets dels treballadors que sóm els que estem patint mentre els dirigents de les diferents opcions pacten pensant en ells i no en el poble.

¿Per qué part del PSOE es resisteix al veritable canvi? Li ha deixat en safata el cami a Rajoy.

No entenc res peró crec que el que ha pasat avui marca un abans i un després i en ve al cap una frase que vaig sentir i diu que "quan dos elefants lluïten és la herba la que més pateix".

Gràcies Sr. Sánchez, és del pocs que ha tingut la coherència de dimitir abans de traïr els seus ideals que representaven el de moltissima gent entre las que m'incloc i és que no torni a governar un partit que és l'exemple de la corrupció i el culpable de tot el que està pasant al nostre país.

Participaciones de loslectores

Másdebates