Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La Barcelona més humana i més forta que mai

Multitudinario minuto de silencio en Plaza de Catalunya. FERRAN NADEU

Multitudinario minuto de silencio en Plaza de Catalunya. FERRAN NADEU / FERRAN NADEU

Avui Barcelona plora, d'impotència, de rabia. Plora per Barcelona per Cambrils i per totes les ciutats que han estat víctimes d'atemptats terroristes.

Entretodos

En primera persona

Cuéntanos tu historia

Però Barcelona també és forta, i ho és sobretot amb humanitat. Cobrint les reserves de bancs de sang, oferint hotels i allotjaments particulars, duent a terme el simple fet de baixar menjar als cotxes que fa hores que han estat inmovlitzats, i sobretot desplegant un cos policial imparable. Per això avui Barcelona és més forta que mai.

Hem de ser imatge d'aquesta humanitat, s'ha de transmetre arreu i també s'ha de demanar respecte. En primer lloc deixant de difondre imatges de les víctimes, per respecte a les pròpies víctimes, a la família, els amics i coneguts. I en segon lloc tenint clar que ni la por, ni els prejudicis, ni les generalitzacions ens poden apoderar de nosaltres.

Més que mai, Barcelona, Catalunya, Espanya i Europa hem de ser un. Hem de mostrar que no tenim por, que el respecte, la humanitat, la pau i la llibertat estan i estaran sempre per sobre de tot. La violència ha de ser sempre l'última opció. Força.

Participaciones de loslectores

Másdebates