Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La amnèsia interessada i sel·lectiva del PP

La secretaria general del PP, Dolores de Cospedal, junto al portavoz en el Congreso, Rafael Hernando, en la constitución de Cortes.

La secretaria general del PP, Dolores de Cospedal, junto al portavoz en el Congreso, Rafael Hernando, en la constitución de Cortes. / SERGIO BARRENCHEA (EFE)

És trist l'espectacle de com reaccionen els alts càrrecs del PP davant els múltiples casos de corrupció que tenen oberts als tribunals, fent veure que la cosa no va amb el partit. Diuen que són fets passats. Però hi ha algú que passi de jutjar a un assasí perquè ja fa temps que va cometre els fets? Curiós que l'oblit no el contemplin amb els assassinats d'ETA, quan avui dia continuen recordant i demanant que es castigui als criminals. Memòria sel·lectiva, per uns casos sí i altres casos no.

Continuar sense admetre el desastre dels morts enterrats a les cunetes i posar pegues a la memòria històrica i que hagi de venir una jutgessa argentina per aclarir els fets és vergonyós. Diuen que no volen obrir ferides del passat quan no estan ni tancades, ni ho estaran fins que no es reconegui la veritat de què va passar.

María Dolores Cospedal (una desmemoriada en diferit) declara que espera que els tribunals aclareixin tots els casos de corrupció i apliquin les sentències. Com si tot aquest teixit de corrupció no anés pel seu partit i només fos aplicable a les persones a títol individual, i més si ja s'han donat de baixa del PP. Però quan feien les malifetes, no ostentaven càrrecs a les files populars? Seria recomanable que prenguessin una abundant ració de cues de pansa.

Participaciones de loslectores

Másdebates