Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"L'1 d'octubre va ser l’engany més gran de tots els temps"

Puigdemont replicará con la DUI la activación del artículo 155

Puigdemont replicará con la DUI la activación del artículo 155

L'1 d'octubre va ser l’engany més gran de tots els temps i a sobre li dediquem places i carrers. Quin mèrit té tot el que ara ens estan dient de les urnes, si tenim el nostre Govern de la Generalitat i la nostra Policia a favor de la independència. Si no, com s’explica tot el dels CDR i els talls a la Meridiana sense que passés res. Quin mèrit té que part del Govern que estava al davant de l'1-O fugís com a... deixant l’altra part amb un pam de nas. Quina credibilitat té que una o dues antisistema es plantin en el país més capitalista, Suïssa, o que els antimonàrquics republicans es plantin en un país monàrquic i centralista, Bèlgica.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ah, i els resultats un altre engany, si no, ¿com s’explica que els vots favorables al meu poble foren molts més que la suma de tots els vots independentistes en les eleccions autonòmiques del mateix any i amb una participació del 84%? Aquí els que de debò hi sortim perdent som el poble de Catalunya. Gràcies als que prediquen el que no creuen i ens porten al fracàs i a l’engany de forma continuada.

Participaciones de loslectores

Másdebates