Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"L'11 de setembre, al 'Preguntes Freqüents' de TV-3 algú va capgirar les prioritats"

Un aspecto de la manifestación de la Diada, con gente enarbolando ’estelades’.

Un aspecto de la manifestación de la Diada, con gente enarbolando ’estelades’. / AFP / JOSEP LAGO

Hi ha qui es queixa que TV-3 s’ha convertit des de fa temps en la televisió dels independentistes. Si fos així, tenint en compte el lideratge que des de fa anys aquesta cadena ostenta en les audiències a Catalunya, quedaria també desmuntada la seva teoria de què la gent que aposta per la sobirania d’aquest país no arriba al 50% del total de la ciutadania.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Dissabte passat, per embolicar aquesta controvèrsia, en el programa 'Preguntes Freqüents', TV-3 va fer una cosa un tant peculiar. En lloc de presentar com a primer espai del programa el desenvolupament de la Diada celebrada el mateix dia i totes les seves connotacions, ens col·loquen com a tema cabdal de 45 minuts de durada la renuncia al càrrec del bisbe Xavier Novell i les especulacions en torn a la seva dissidència del cos eclesiàstic.

Estan segurs els responsables d’aquest programa que la majoria de catalans, independentistes o no, els interessa l’assumpte del bisbe Novell per damunt del que havia succeït a la Diada i les seves derivades politiques, com la taula de diàleg prevista per a aquesta mateixa setmana; en quin moment ens trobem; què podem esperar d’aquesta taula, etcètera?

Inevitablement sorprès, vaig tancar la tele preguntant-me si potser el barem de preocupacions dels catalans havia fet un gir inesperat, i la religió catòlica, així com la situació dels seus mandataris, havia passat a un inesperat primer pla desconegut fins aleshores... Com això no podia ser, vaig arribar a la conclusió que la nit del dissabte, els dirigents de TV-3 van decidir capgirar les prioritats del programa per tal d’acontentar a vés a saber qui...

Participaciones de loslectores

Másdebates