Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Judici al 'procés': la pressa no és bona

Juez Marchena. Juicio del ’procés’.

Juez Marchena. Juicio del ’procés’. / EFE TV

Sembla que el Tribunal Suprem vol acabar el judici abans de les eleccions del proper mes d'abril. Per això, si cal, es faran sessions els dilluns, els divendres i, fins i tot, els dissabtes. Donada la importància del judici i amb un elevat nombre de testimonis i proves, no s’entén gens que es vulgui fer de pressa i corrent; sinó que el que seria lògic seria fer-ho el millor possible i, per tant, escoltant bé totes les parts i analitzant a fons totes les proves presentades. Tan de pressa es vol fer que no s’ha acceptat una part important de proves de les defenses i, en canvi, s’han acceptat totes les proves de les acusacions. Evidentment, això crida l’atenció i no és un bon auguri.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Sabent que el Tribunal Europeu de Drets Humans serà el proper pas on s’adreçaran els inculpats, el Tribunal Suprem farà bé de tractar de fer les coses correctament per tal que el seu prestigi no es vegi entelat per una deficient o dubtosa praxi. No passarà res si el judici se suspèn durant dues o tres setmanes per no fer-lo coincidir amb les eleccions. Algunes veus donen a entendre, però, que es vol acabar abans per donar una imatge de duresa i fermesa que motivi als votants més de dretes. Altres diuen que la sentència ja està molt parlada i que no cal perdre més temps. L'actuació final del TS aclarirà tots els dubtes.  

Participaciones de loslectores

Másdebates