Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Joves i alcohol, una relació preocupant

Grupos de jóvenes consumen alcohol en el centro de la plaza del Sol.

Grupos de jóvenes consumen alcohol en el centro de la plaza del Sol. / Andrea Bosch

L'altre dia estava llegint el diari i vaig veure una notícia que em va impactar bastant. El títol d'aquesta era: Els adolescents d'avui dia beuen més que fa 20 anys. El consum d'alcohol entre els menors és un tema que preocupa molt als pares en general i més en la nostra societat, ja que cada cop hi ha més casos de gent molt jove (14/16 anys) que han patit comes etílics o borratxeres preocupants.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El doctor Rodrigo Córdoba assegura que el 30% dels joves de 14 a 18 anys s'han emborratxat en l'últim mes, i que un 15% ho fa cada setmana.  Semblant uns percentatges petits però són molt alarmants. A més a més, la gent jove no és confiant de les conseqüències que pot tenir el fet de començar a beure tan jove. Els adolescents de 14 anys ja comencen a consumir alcohol, i beure en aquesta edat implica que puguin tenir un "46% de probabilitats de tenir problemes relacionats amb l'alcohol". En canvi, si es comença més tard, com als 21 els percentatges són inferiors.

Cal fer reaccionar als joves de la nostra societat sobre aquest gran problema i també als pares, qui són els que els hi donen tota aquesta llibertat.

Participaciones de loslectores

Másdebates