Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Jo també havia criticat la samarreta de les manifestacions independentistes..."

La ANC presenta las movilizaciones para la Diada y el 1-O. / ACN / ARNALD PRAT / VÍDEO: ACN / QUIM VALLÈS

Fa uns quants anys em pensava que sortint al carrer una bona colla ja n’hi havia prou per aconseguir-ho tot, que la gent que organitzava les manifestacions eren una colla d’espontanis i que els diners per muntar escenaris queien dels arbres.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Sí, faig una mica de broma, però tampoc tanta, no us penseu. Si feu una ullada a les xarxes veureu que encara hi ha prou gent que manté aquesta màgia ben viva. La realitat i, sobretot, el fet de col·laborar en la preparació d’uns quants actes m’ha fet valorar l’organització, el treball i els recursos materials; tres factors imprescindibles si es vol anar endavant i fer avançar el procés cap a la independència.

El procés ja no existeix, diuen, el moviment independentista està acabat i ara tornarem cap a casa i deixarem que els polítics negociïn alguna cosa: Un 'estatutet'? Un nou finançament? Qualsevol cosa que permeti poder explicar que avancem cap a no sé ben bé on i qui dia passa any empeny.

Jo ara crec que l’organització és necessària, que el procés està ben viu i que, si la covid ho permet, aquest setembre ens comprarem les samarretes habituals i tornarem a sortir al carrer. I, aquest any, procurarem mantenir-nos-hi durant tot el mes fins arribar al primer d’octubre, perquè el referèndum va existir, vam votar independència i hem de posar en valor aquest fet que alguns volen que oblidem.

Participaciones de loslectores

Másdebates