09 jul 2020

Ir a contenido

"Ja n'hi ha prou de permissivitat amb l'ultradreta"

Jaume Farrés Boada

Santiago Abascal, en el Congreso de los Diputados.

Santiago Abascal, en el Congreso de los Diputados. / EFE / MARISCAL / POOL

Lamentablement però com no pot ser d'una altra manera, cada vegada que obre la boca, Santiago Abascal ens delecta amb discursos de foc i destral. Una darrera l'altra, les bajanades que vomita, no són altra cosa que el reflex d'un personatge tòxic que pretén personificar les essències del feixisme i aspira a erigir-se en una mena de 'caudillo' en versió actualitzada. Si arribés a prosperar, pobra Espanya!

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un post para publicar en la edición impresa y en la web

Tal com van les coses, davant de la tolerància -gairebé connivència- pel que fa a la descarada activitat de l'extrema dreta, no seria d'estranyar que des de la tribuna d'oradors del Congrés de Diputats, qualsevol dia s'atrevís a plagiar un fragment del discurs que José Mª Gil Robles va etzibar el 1936 i s'hagués de sentir: "Cuando llegue el momento, las Cortes se someterán o las haremos desaparecer".

Tot depén del què l'Espanya democràtica estigui disposada a consentir. En matèria de permissivitat a la ultradreta, Alemanya és una excel·lent referència des del final de la Segona Guerra Mundial.

Participaciones de loslectores

Másdebates