Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La irresponsabilitat de C's amb els llaços grocs

Arrimadas y Rivera retiran lazos amarillos en Alella.

Arrimadas y Rivera retiran lazos amarillos en Alella. / Ricard Cugat

No sé si els senyors de C's s'adonen realment de la gravíssima i alhora perillosa irresponsabilitat que estan cometent amb la seva campanya per retirar els llaços grocs dels llocs públics.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Primer, la presumpta agressió a una dona per (segons sembla) treure llaços al parc de la Ciutadella; després, un grup d'unes 80 persones retirant de matinada llaços a diverses ciutats de Girona per "desinfectar" (diuen) els espais públics de simbologia sobiranista; i per últim (de moment), l'agressió per part d'un grup d'assistents a la concentració convocada per C's, en protesta -curiosament- per la suposada agressió de la Ciutadella a un càmera de Telemadrid en ser confós amb un de TV3. 

Era fàcil imaginar que una campanya d'aquesta mena no faria sinó augmentar el perill de confrontació social als carrers, ja que, com és lògic, hi haurà persones que en veure com retiren els llaços grocs no es quedaran amb els braços creuats i això donarà peu a enfrontaments verbals i/o físics.

Senzillament se'ls hi està escapant de les mans i esperem que no tinguem que lamentar cap fet tràgic. 

Per això, resulta inconcebible que, després de l'esmentada concentració de C's, la senyora Arrimadas afirmés que "el nacionalisme ha trencat la convivència", com si el seu partit no fos també responsable d'aquesta suposada ruptura en promoure campanyes d'aquest tipus.

No sé si és cinisme, odi o mala fe, però el que sí sé, de ben segur, és que amb actuacions com aquestes el senyor Rivera i la senyora Arrimadas queden totalment desqualificats per poder arribar algun dia a ser presidents del Govern espanyol i de la Generalitat, respectivament.  

Participaciones de loslectores

Másdebates