El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

La irresponsabilitat de C's amb els llaços grocs

Ricard Cugat

Arrimadas y Rivera retiran lazos amarillos en Alella.

Josep VilaOlesa de Montserrat

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Miércoles, 12 de septiembre del 2018 - 07:30 h

No sé si els senyors de C's s'adonen realment de la gravíssima i alhora perillosa irresponsabilitat que estan cometent amb la seva campanya per retirar els llaços grocs dels llocs públics.

Primer, la presumpta agressió a una dona per (segons sembla) treure llaços al parc de la Ciutadella; després, un grup d'unes 80 persones retirant de matinada llaços a diverses ciutats de Girona per "desinfectar" (diuen) els espais públics de simbologia sobiranista; i per últim (de moment), l'agressió per part d'un grup d'assistents a la concentració convocada per C's, en protesta -curiosament- per la suposada agressió de la Ciutadella a un càmera de Telemadrid en ser confós amb un de TV3.

Era fàcil imaginar que una campanya d'aquesta mena no faria sinó augmentar el perill de confrontació social als carrers, ja que, com és lògic, hi haurà persones que en veure com retiren els llaços grocs no es quedaran amb els braços creuats i això donarà peu a enfrontaments verbals i/o físics.

Senzillament se'ls hi està escapant de les mans i esperem que no tinguem que lamentar cap fet tràgic.

Per això, resulta inconcebible que, després de l'esmentada concentració de C's, la senyora Arrimadas afirmés que "el nacionalisme ha trencat la convivència", com si el seu partit no fos també responsable d'aquesta suposada ruptura en promoure campanyes d'aquest tipus.

No sé si és cinisme, odi o mala fe, però el que sí sé, de ben segur, és que amb actuacions com aquestes el senyor Rivera i la senyora Arrimadas queden totalment desqualificats per poder arribar algun dia a ser presidents del Govern espanyol i de la Generalitat, respectivament. 

Participaciones de los lectores

Els anònims, herois de la nostra societat

Ana Ramírez Llaràs Barcelona

La necessitat de desconnectar dels mòbils al teatre

Laia González Solà Barcelona

"Molts catalans no ens sentim del tot orgullosos dels èxits de Marc Màrquez"

Josep Gil Barcelona

Marc Márquez, moltes vegades campió del món, fins i tot a la categoria reina, no és precisament campió de les bones maneres i de l'esportivitat, i, ... Seguir leyendo

Reciclatge: poseu-ho fàcil per a tots!

Anna Vila Castellar del Vallès

El reciclatge és una responsabilitat de tots. És el deure de tots col·laborar en la salut del planeta des de cada petita acció que tinguem... Seguir leyendo

La repercusión en la NBA del fichaje de Lebron James

Carla Ripoll Barcelona

El gran notición para los amantes del baloncesto y seguidores de la NBA es el fichaje del alero con los Lakers para los próximos cuatro añ... Seguir leyendo