El Periódico

La aportación de los lectores

Publica una carta del lector

La irresponsabilitat de C's amb els llaços grocs

Ricard Cugat

Arrimadas y Rivera retiran lazos amarillos en Alella.

Josep VilaOlesa de Montserrat

¿Qué opinas del tema de discusión? ¿Qué te parece la aportación de este usuario? Envía tu opinión para participar en el debate.

Miércoles, 12 de septiembre del 2018 - 07:30 h

No sé si els senyors de C's s'adonen realment de la gravíssima i alhora perillosa irresponsabilitat que estan cometent amb la seva campanya per retirar els llaços grocs dels llocs públics.

Primer, la presumpta agressió a una dona per (segons sembla) treure llaços al parc de la Ciutadella; després, un grup d'unes 80 persones retirant de matinada llaços a diverses ciutats de Girona per "desinfectar" (diuen) els espais públics de simbologia sobiranista; i per últim (de moment), l'agressió per part d'un grup d'assistents a la concentració convocada per C's, en protesta -curiosament- per la suposada agressió de la Ciutadella a un càmera de Telemadrid en ser confós amb un de TV3.

Era fàcil imaginar que una campanya d'aquesta mena no faria sinó augmentar el perill de confrontació social als carrers, ja que, com és lògic, hi haurà persones que en veure com retiren els llaços grocs no es quedaran amb els braços creuats i això donarà peu a enfrontaments verbals i/o físics.

Senzillament se'ls hi està escapant de les mans i esperem que no tinguem que lamentar cap fet tràgic.

Per això, resulta inconcebible que, després de l'esmentada concentració de C's, la senyora Arrimadas afirmés que "el nacionalisme ha trencat la convivència", com si el seu partit no fos també responsable d'aquesta suposada ruptura en promoure campanyes d'aquest tipus.

No sé si és cinisme, odi o mala fe, però el que sí sé, de ben segur, és que amb actuacions com aquestes el senyor Rivera i la senyora Arrimadas queden totalment desqualificats per poder arribar algun dia a ser presidents del Govern espanyol i de la Generalitat, respectivament. 

Participaciones de los lectores

La guerra de màsters i tesis

Francesc Buixeda Santa Pau

Aquests dies s'ha obert la caixa dels trons, com a conseqüència de la formació de la classe política. Tot comença amb el cas Cifuentes, va segu... Seguir leyendo

Gràcies a 'Nit de poetes'

Xavier Serra Girona

El passat 14 de setembre vaig assistir al 25è aniversari de 'Nit de Poetes', una trobada encisadora a Girona que s’ha vingut celebrant en diferents indrets i q... Seguir leyendo

Comentari a dues notícies sobre xocolata

Jaume Porta Josa Amposta

Desitjo comentar dues notícies, relacionades entre elles, que tenen, crec jo, el seu interés per la salut, una, i com a dades històriques, l'altra.... Seguir leyendo

Por un cambio de política de investigación para el Bachillerato

Alejandro Sanvisens Herreros Barcelona

El día que lloré por vivir en primera persona un microrracismo

Mariam Aguilar Figueres

Un pequeño repaso a opiniones de las que difiero

Jaime Rodríguez Soto Cunit

Elogio de la mediocridad

Eila Rodríguez Barcelona

Durante nuestra etapa de crecimiento -que dura toda la vida- se nos ... Seguir leyendo

El ocaso de las culturas

José Luis Posa Lozano Barcelona

La no independència de la justícia espanyola

Alfons Carreras de Cabrera Barcelona