Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La investidura no volguda

Panorámica el Parlament durante la sesión de investidura.

Panorámica el Parlament durante la sesión de investidura. / TONI ALBIR (EFE)

Aquesta setmana el país es lleva una altra vegada amb Catalunya al capdavant de les notícies. I és que ja tenim president. Un president que declara que seguirà lluitant per la independència de Catalunya i que recorda constantment amb el seu llaç groc que tenim presos polítics.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Un president que apareix en un moment de lluita política brutal en què el conflicte entre partits és constant i en un moment en què els ciutadans, tant els que lluiten per la independència com els que no, es declaren esgotats.

I jo em pregunto, estarà el senyor Quim Torra a l'alçada de la situació? I em responc, no hi ha ningú capaç d'estar a l'alçada ara mateix, només el temps.

Potser sonaré a poeta romàntica, però jo confio en el temps i en els resultats a llarg termini. Penso que tant els partits de majoria independentista que lideren el Parlament de Catalunya com la seva oposició estan fent una obra mestra en política, d'aquelles que s'estudiaran a les universitats i que els nostres fills aprendran a l'escola. Penso que hem començat un canvi polític i social de la magnitud del qual encara no en som conscients, i que el nou president, Quim Torra, no és res més que una altra peça d'aquesta jugada.

I que la jugada no s'aturi, seguim!

Jana Mir Freixas

Participaciones de loslectores

Másdebates