Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Investidura d'Ada Colau: "No va estar bé, ho sento molt"

Colau, Collboni, Maragall y Valls, en la plaza Sant Jaume tras la investidura de Colau como alcaldesa.

Colau, Collboni, Maragall y Valls, en la plaza Sant Jaume tras la investidura de Colau como alcaldesa. / ALBERT GEA (REUTERS)

Ana Ramírez Llaràs

Ai! Ada, jo vaig votar "no" a la investidura amb el PSC i Cs, i no perquè no vull que siguis alcaldessa, que jo em sento molt orgullosa de tot l'equip de Comuns, orgullosa del que heu realitzat: lluitant i defensant la ciutat i els ciutadans de Barcelona, ho sé!

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Però hi ha amics de viatge que és millor evitar. El PSC no ho va fer amb el 155, i a més, crec que intentarà robar tot el protagonisme i anar en contra dels molts objectius dels comuns; i el senyor Valls ja vam veure què va dir, que "gràcies a ell" ets alcaldessa. Que fort!

Sé que els ajuntaments sorgits del 15-M de les places estan gairebé desapareixent i potser era necessari mantenir la ciutat de Barcelona, però em temo que, igual que amb el pas fet per la plaça Sant Jaume, seguiran atacant sense pietat.

Sé, o crec, que els militants dels Comuns han de parlar més de Catalunya i lluitar per postures radicalment contràries a tot el que es refereix al tema, però Catalunya viu -com diu l'Ada Colau- una situació del molt dolor i, ens agradi o no, hem de ser més propers. I per això, no cal ser independentista.

Em va doldre molt la investidura. No va estar bé, no són bons els insults masclistes, el menyspreu, per molt que s'hi estigui en contra. Ho sento molta Ada, no t'ho mereixes.

És veritat que hauria desitjat un pacte d'ERC, el PSC i els Comuns, o l'oposició... Però he de dir que crec en els Comuns i crec en l'Ada com alcaldessa, i seguiré allà defensant les seves polítiques valentes.

Participaciones de loslectores

Másdebates