Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"Innocència relativa"

El Rey emérito patronea el “Bribón” por la ría de Pontevedra en verano de 2019.

El Rey emérito patronea el “Bribón” por la ría de Pontevedra en verano de 2019.

Condemnar al Rei per la venda d'armes a l'Arabia Saudí segurament està justificat, però aquells que el criminalitzen potser farien bé d'autocriticar-se una mica i reconèixer que, com tothom, no estem gaire legitimats per tirar la primera pedra.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Així, per exemple, els seus acusadors: deixaran de consumir abusivament petroli i derivats pel fet que aquests provenen de països vinculats al terrorisme? Deixaran de comprar roba feta a Bangladesh o productes manufacturats a la Xina, on l'explotació laboral d'infants està a l'ordre del dia? Deixaran de renovar-se constantment el mòbil a causa de la guerra civil que hi ha al Congo pel domini de l'explotació del coltan, un dels seus principals components? Deixaran de cruspir-se carn pel fet que bona part de l'alimentació destinada al bestiar serviria per pal·liar la fam mundial? Si eren socis o simpatitzants del Barça durant el patrocini de Qatar Airways, van renegar del club pel seu vincle amb un Estat tan antidemocràtic?

En fi, tal com sàviament va sentenciar Gustav Mahler: "Només hi ha una educació i és... l'exemple".

Participaciones de loslectores

Másdebates