Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Injusticia a l'institut Celestí Bellera de Granollers

Alumnos y alumnas del CNL Cornellà en una prueba final

Alumnos y alumnas del CNL Cornellà en una prueba final / @CNLdeCornellà

Ja ha passat tot el tràngol de preinscripcions, matrícules, llibres. I dic tràngol perquè aquest ha estat potser l'any més desagradable pel que jo considero una mala praxi de certs instituts.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En especial, l'institut Celestí Bellera, de Granollers, on vam preinscriure a la nostra filla al batxillerat d'arts en l'especialitat d'escèniques, agafant com a segona opció altre institut de Barcelona amb la mateixa especialitat.

Arribat el dia d'assignació de places, resulta que en aquest institut tenen una norma que diu que, si no hi ha prou places en escèniques, l'apunten a arts plàstiques (com si tingués molt a veure!).

Alhora, això comporta que, en l'haver-li assignat plaça en aquest centre (plaça que no hem acceptat), ja no figurava a les llistes de la segona opció, quedant-se literalment sense plaça arreu. Al carrer!

Ni l'inspector de territori, ni els directors dels centres implicats ens han donat cap solució, frustrant d'aquesta manera les aspiracions de la nostra filla.

A l'institut Celestí Bellera de Granollers, m'agradaria fer-los una valoració: com a qualsevol àrea, una norma que comporti resultats absurds i que, com és el cas, perjudiqui de tal manera a un alumne, hauria de ser interpretada i corregida per qui correspongui, i no ser executada de manera irracional.

I abans que em rebatin que ja van avisar a les sessions de portes obertes sobre aquesta possibilitat, els asseguro que vaig seguir les seves explicacions com el millor dels alumnes, i no van comentar res al respecte.

Si aquesta és la mostra de com funciona aquest institut, potser ens hauran fer un favor no acceptant-la. Ens han decebut, i molt.

Volem agrair a l'institut que finalment l'ha acceptat, tot i no fent la seva especialitat, la seva comprensió i determinació per solucionar aquesta situació tan injusta.

Participaciones de loslectores

Másdebates