Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Inimaginable que s'hagi investit un president amb aquestes idees

Joaquim Torra, en el pleno de investidura en el Parlament, este sábado.

Joaquim Torra, en el pleno de investidura en el Parlament, este sábado. / RICARD CUGAT

Fa 15 anys jo no hauria apostat perquè algun dia el president de la Generalitat fos algú nascut fora de Catalunya i que, fins i tot, tingués dificultats per expressar-se en català. Em vaig equivocar totalment. José Montilla ho va ser, fins i tot sense ser una persona especialment brillant.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El que mai vaig poder imaginar, gens ni mica, és que a Catalunya, amb la nostra fama de sentit comú, la nostra fama de societat responsable, la nostra imatge sòbria i seriosa, pogués ser triat, i recolzat per gairebé el 50% dels votants, una persona amb idees de supremacia de la raça catalana, de menyspreu cap als qui no són catalans. Per cert, quants cognoms catalans exigirà per ser reconegut com a tal?

No vull comparar, però és inevitable comparar aquests conceptes, i situació, amb la viscuda a Europa fa gairebé un segle. Això que vivim fa que em consoli que els meus pares ja no estiguin en aquest món. Per a ells seria molt dur entendre que tota l'hospitalitat que van rebre quan van arribar a aquesta terra, fa gairebé 70 anys, ha canviat radicalment a pitjor, lamentablement.

Participaciones de loslectores

Másdebates