Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La ingenuitat d'Ada Colau

La alcaldesa de la ciudad de Barcelona, Ada Colau, durante una rueda de prensa.

La alcaldesa de la ciudad de Barcelona, Ada Colau, durante una rueda de prensa. / FERRAN SENDRA

Diu la alcaldessa que una directiva d'una gran multinacional li va oferir aconseguir el títol universitari sense passar les corresponents proves, i que està convençuda que ho feia "sense cap mena de mala fe, per voluntat d'ajuda altruista o fins i tot quasi-maternal". Sembla mentida que la alcaldessa pugui ser tant ingènua. 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El fer favors aparentment desinteressats per part de les persones amb poder és la forma més bàsica d'iniciar una corrupció, si acceptes els deus un favor i quan els convingui t'en demanaràn un a tú i et sentiràs obligat a tornar-los-hi.

A mé,  en un cas com aquest és un favor que implica una il·legalitat, amb la qual cosa et tenen enganxat, si no els tornes el favor podrien posar-te en problemes.

Fa por tenir una alcaldessa tan ingènua, esperem que no hagi acceptat gaire altres favors que li hagin ofert "sense cap mala fe i de forma completament desinteressada".

Participaciones de loslectores

Másdebates