Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Infraestructures necessàries per evitar la despoblació

El passat mes d'octubre, a instàncies d'un grup parlamentari, es presentà a la Diputació de Lleida una moció per demanar el recondicionament, la reparació i la rehabilitació de l'accés que uneix la N-260 amb un dels pobles que pertanyen al municipi de Soriguera (Pallars Sobirà).

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

És una carretera d'accés d'uns 8 quilòmetres en la que en els últims vint anys s'hi han invertit una gran quantitat de diners, tots a fons perdut. Aquest accés necessita una forta inversió per rehabilitar el seu paviment; en cas de no fer-se, aquest nucli rural anirà perdent habitants i d'altres residents.

La moció no va ser aprovada perquè el grup que la va presentar no tenia majoria. El que en aquell moment em va sobtar va ser que l'alcalde de Soriguera, que dies enrere va dir que ell també tenia un projecte i que seria presentat al ple de la Diputació, es va abstenir en la votació -segurament per indicacions dels seus companys de partit- i el seu "projecte", que en realitat era una altra moció, no es va poder presentar.

El passat 15 de gener, a la comissió de Territori del Parlament de Catalunya es va votar una moció redactada pel mateix partit (Catalunya en Comú Podem) que la va presentar a la Diputació de Lleida per demanar, també, la rehabilitació de l'accés abans citat.

Jo hi vaig ser present, aquell dia per mi va ser molt agradable veure que els representants de tots els partits polítics es comportaven d'una manera diferent de la que estic acostumant a veure en els plens del Parlament: tots els representants dels diferents partits polítics van votar que sí a aquesta moció, afegint alguna esmena que farà possible que, si s'aproven els pressupostos, es pugui arranjar tant la carretera d'Estac com també moltes altres.

L'alcalde no hi era i pel que respecta al veïnat d'Estac, només hi era jo.

Participaciones de loslectores

Másdebates