Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"És indignant i intolerable el que fa Renfe amb els seus usuaris"

Un tren de Rodalies, en una imagen de archivo.

Un tren de Rodalies, en una imagen de archivo. / EP

És indignant, vergonyós i intolerable el que va passar dijous 14 de gener amb Renfe. Ens van avisar a l'estació de Plaça de Catalunya per megafonia que el tren de les 6.51 que va a Maçanet Massanes arribava amb retard de 15 minuts i que, per tant, el tren cap a Arenys de les 7.00 del matí ja no passaria perquè fan el mateix trajecte. Va arribar un tren curt i ens van encabir a tots els passatgers de dos trens en un de sol. No és difícil imaginar-se com viatjàvem: tots els seients ocupats, gent dreta, aglomeracions...

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Quan vaig arribar a l'estació d'Ocata em vaig esperar una mica a l'andana per allunyar-me de tota la gentada que havia baixat del tren i... quina sorpresa! No havien passat ni cinc minuts quan va passar un tren llarg, buit, sense servei, que no admetia viatgers, en el mateix sentit: cap a Arenys.

Clar: si el tren no arriba a Arenys, després Renfe no pot oferir la tornada a Barcelona! Estava plenament operatiu, perquè anava cap a Arenys i, si tingués alguna averia, aniria cap a Barcelona i no en sentit contrari. Això demostra una vegada més el menyspreu de Renfe-Rodalies pels seus usuaris en plena pandèmia.

Participaciones de loslectores

Másdebates