Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

És la independencia la solució als nostres mals?

El ’president’ de la Generalitat, Quim Torra. 

El ’president’ de la Generalitat, Quim Torra.  / GABRIEL BOUYS (AFP)

L'altre dia escoltava al nostre president de la Generalitat que reclamava, en una entrevista, el dret a l'autodeterminació. No sé si ell pot aclarir a què es refereix; perquè, quina és la diferència entre la política d'un partit conservador català i la d'un partit conservador espanyol? I cóm s'independitza un país sense el recolzament de pràcticament la meitat de la seva població i sense negociar amb l'Estat espanyol?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Nedarem en l'abundància perquè tots els diners ens els quedarem i no aniran a cap altra comunitat autònoma? És solidari i just, això? Cóm ens els repartirem? Aniran als serveis públics d'Ensenyament i Sanitat o als ajuts a la dependència?

Per cert, si ens hem d'independitzar, millor a la manera txeca i no a l'eslovena, és a dir, de manera pacífica i no a veure qui pot més. De tota manera, sembla absurd posar una frontera per estar junts a la Unió Europea. Estem condemnats a conviure i entendre'ns, catalans i espanyols, encara que només sigui perquè un territori està al costat de l'altre. 

Participaciones de loslectores

Másdebates