Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La incongruència incomprensible de la venta d'armes

La zona este de Alepo en Siria destruida por la guerra y las bombas.

La zona este de Alepo en Siria destruida por la guerra y las bombas. / MINISTERIO DE DEFENSA RUSO

Mentre Amnistia Internacional demana a Espanya que no sigui “còmplice dels crims de guerra" amb Aràbia Saudí, el govern espanyol justifica la venda de 400 bombes perquè “son láser de alta precisión y si son de alta precisión no se van a equivocar matando yemeníes”.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La Asociación Española de Abogados Cristianos ha denunciat l’actor Willy Toledo en sentir-se ofesos pels seus comentaris sobre Déu i la Verge. Willy Toledo, que reconeix que en el transcurs de la seva vida “he dicho chorradas gigantescas", va passar una nit detingut. No recorden aquests pretesos cristians que el perdó és una característica fonamental de la religió que afirmen professar? Una ofensa s’ha de perdonar setanta-set vegades, va dir Jesús.

Ha costat anys i panys, però per fi es traurà la mòmia de Franco del Valle de los Caídos. Quant de temps trigarà el Futbol Club Barcelona a retirar la samarreta del delinqüent condemnat Iñaki Urdangarin del Palau Blaugrana? Mantenir-la és una ofensa pels esportistes que s’hi homenatgen.

Pel tema dels màsters obtinguts amb trampa o pel farciment de currículums amb titulacions inventades, recomano la lectura del llibre Tenir o Esser d’Erich Fromm. Els protagonistes d’aquestes penoses accions saben que no són quasi res i per això necessiten fer veure que tenen alguna cosa.

Participaciones de loslectores

Másdebates