Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La impunitat de 'La manada'

Concentración ante el Ministerio de Justicia en contra de salida en libertad de los miembros de ’La manada’, este viernes en Madrid.

Concentración ante el Ministerio de Justicia en contra de salida en libertad de los miembros de ’La manada’, este viernes en Madrid. / JOSÉ LUIS ROCA

L'excarceració dels membres de 'La manada' sota la ridícula fiança de 6.000 euros ha estat un cop molt baix; un cop en el context d'una societat malaltisa; una societat on la justícia ja fa temps que està en entredit, una institució manipulada que aplica la llei en funció si l'imputat o el condemnat és guardia civil, cunyat del rei, independentista, simpatitzant abertzale, o d'altres consideracions personals.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El cas de 'La manada' ens ha de dur a la profunda reflexió del que està passant en aquest país. És inaudit que la justícia pugui caure en la impunitat vergonyosa davant un delicte tan denigrant com és l'expressió del masclisme més repulsiu i despreciable que va desembocar en una violació en grup d'una noia desprotegida i arraconada, la qual segons sembla, va cometre el "gran error" de quedar-se paralitzada tenallada pel terror, en lloc de tornar-se histèrica i lluitar contra cinc individus desbocats, actitut que va utilitzar el tribunal com argument atenuant en el seu veredicte.

Segur que els membres del  tribunal que va dirimir aquest litigi no tenen filles, i no són capaços de posar-se a la pell d'una dona en una situació d'aquestes característiques. És molt trist però aquest és un clar exemple d'injustícia i la manca de sensibilitat de la societat en què ens ha tocat viure.

Participaciones de loslectores

Másdebates